Wij leveren kwalitatief hoogstaand hout wat                              ook verantwoord is voor het milieu

Onze tafels worden op maat en met de hand in de fabriek gemaakt. Elke tafel is daardoor uniek. Hout is een natuurproduct dus geen enkel tafelblad is hetzelfde. Wij kunnen de tafels in elk gewenst formaat en vorm leveren. Al jouw persoonlijke wensen zijn bespreekbaar; van type hout, afmeting, tot het aantal noesten in het blad; Alles is mogelijk!

 

Wat wij belangrijk vinden is om kwalitatief hoogstaand hout te leveren dat ook verantwoord is voor het milieu. Het hout waar de tafel van gemaakt wordt is dan ook FSC-gekeurd en getoetst door Keurhout. Wij gebruiken geen hout uit bedreigde gebieden. Alleen uit Europa. Daarbij laten wij voor iedere verkochte tafel namens jou een nieuwe boom planten in Bolivia. Op deze manier zorgen wij er samen met Trees For All voor dat de wereld een stukje groener wordt. Klik hier voor meer informatie.

 

Het maken van de tafels is vakwerk. Wij werken dan ook samen met mensen die jaren lang ervaring hebben bij het verwerken van hout. Het is belangrijk om te weten hoe lang het hout moet drogen, hoe het gezaagd en geschuurd moet worden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van het hout.

 

Onze tafels zijn online te koop, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom. In onze winkel helpen wij u graag met het creeren van uw droomtafel! Door onze centrale ligging in het land zijn wij voor bijna iedereen goed bereikbaar.

 

Welke tafel kiest u?