Home » Winkel

Winkel

Hoi, welkom in onze winkel. Op deze pagina zie je een overzicht van al onze tafels. Wij maken namelijk niet alleen alles op maat, maar ook in verschillende soorten. Zo hebben wij ronde tafels, boomstamtafels en salontafeltjes. Wij vinden het belangrijk dat je zelf kan bepalen hoe jouw nieuwe eettafel, keukentafel, of werktafel er uit komt te zien. Ieder interieur en iedere huis is namelijk ook anders en de tafel moet daar perfect bij passen.

Als je door klikt, kun je zelf het model en type onderstel uitzoeken. Vervolgens kun je ook de keuze maken uit de afmeting en kleur van het tafelblad en tafelonderstel.

Doorgaans werken wij met eikenhout, omdat we dat zelf ook heel mooi vinden. Heb je liever een andere houtsoort zoals bijvoorbeeld walnoot, kersen of beuken? Dan kan dat ook gewoon, geen probleem. Ons hout komt niet uit bedreigde gebieden, want dat doen wij de natuur niet aan. Het hout wordt allemaal kunstmatig terug gedroogd zodat er een vochtpercentage bereikt wordt tussen de 8 en 10%. Waarom? Zodat jij volop kan genieten van je nieuwe tafel. Hout is een natuurproduct, wat inhoudt dat kleur- en structuurverschillen, alsook buigen en barsten van hout tot zijn natuurlijke kenmerken behoort, maar dat maakt de tafel uniek en zorgt voor de natuurlijke uitstraling. Bovendien plant je met aankoop van een tafel een nieuwe boom in Bolivia!

Heb je nou zelf een idee, ergens een leuk plaatje gezien of wil je een combinatie maken van een onderstel en tafelblad uit ons assortiment? Wij maken het graag voor je.

 

1–12 of 13 results